Erou in Romania – Constantin Ciortan

Constantin Ciortan

Constantin Ciortan

Nu sunt erou. Si nici nu mi-am propus sa fiu. Pentru ca toti eroii pe care-i stiu sunt doar in cartile de istorie sau in povesti si mitologie si sunt morti. Iar eu vreau sa fiu viu. Vreau sa fiu viu pentru a-i ajuta si pe altii sa traiasca. Iar pentru asta am ales sa ofer cateva din celulele mele pentru a da o speranta cuiva care are nevoie.

Nicio recompensa materiala nu poate intoarce o viata pierduta. Apar doar regrete. Regrete ca s-ar fi putut face ceva. Regrete care ar putea fi evitate daca ar exista solutii. Si solutii exista! Tehnologia de azi permite solutii. Iar daca exista solutii, de ce sa nu le punem in practica?

Unii salveaza oameni de la inec, incendiu, cutremur si alte calamitati naturale. Eu am ales alta metoda de a incerca sa salvez o viata, prin inscrierea in Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem.

Titlul de erou nu ma incanta si nici nu mi se potriveste. Eroii sunt oameni speciali, cu capacitati si abilitati speciale. Eu sunt un om obisnuit, absolut simplu, normal. Asa cum sunt miliarde de oameni de pe planeta asta. Si totusi, cei care au ales ca mine sunt inca putini…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s