Eroi din toata tara! Pe locuri, fiti gata, start!

Comunitatea Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice a lansat campania “Doneaza Speranta” cu sprijinul Institutului Regional de Oncologie Iasi. Asta inseamna ca incepand din aceasta luna luptam impreuna pentru o Romanie sanatoasa in care bolnavii diagnosticati cu leucemie au sansa la o viata normala, ca noi toti.

Va provoc sa fiti eroi intr-o tara care invata in 2014 despre ce inseamna sa fii donator de celule stem si ce inseamna donarea efectiva de celule stem. In prezent, la nivel national, suntem 10.000 de donatori voluntari de celule stem, insa noi ne propunem sa ajungem la 1 milion. Doar in acest fel, 90% din pacientii diagnosticati cu aceasta boala cumplita vor avea sansa sa traiasca si sa se bucure de dragostea familiei lor.

Campania “Doneaza Speranta” este despre mine, despre tine, despre fiecare dintre noi. E despre oamenii care vor sa se informeze si sa inteleaga ca donarea de celule stem nu este decat o simpla donare de sange (250 ml), ca nu este vorba despre nicio interventie chirurgicala si ca nu reprezinta un risc pentru donator. Multumesc din inima echipei medicale de la Institutul Regional de Oncologie din Iasi, dr. Aurora Dragomiristeanu, directorul Registrului National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice, membrilor comunitatii, reprezentantilor mass-media si bloggerilor care sustin aceasta initiativa.

Va mai spun doar atat. In state precum Germania sau Spania numarul donatorilor voluntari depaseste 9 milioane de persoane. Si noi putem fi o forta! Si noi putem sa le oferim speranta acestor bolnavi ca pot face transplantul de celule stem in tara lor.

Haideti sa fim eroi pentru toti oamenii care viseaza la viata!

A voastra,

Iulia Nanescu

Doneaza speranta

Doneaza speranta

Doneaza speranta

Doneaza speranta

Sursa foto: Tudor Ghioc, Ziarul Evenimentul

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s