Tu stii ce se intampla pe 11 martie?

Daca nu ai auzit pana acum, ziua de 11 martie va fi una dintre cele mai importante zile pentru Comunitatea Donatorilor Voluntari de Celule Stem. Daca nu stii de ce e atat de importanta, iti spunem chiar acum.

Comunitatea noastra isi va primi botezul in aceasta luna. Adica, pe 11 martie 2014, Comunitatea Donatorilor Voluntari de Celule Stem va fi recunoscuta oficial de Registrul National al Donatorilor de Celule Stem si Hematopoietice si de catre Institutul Regional de Oncologie din Iasi ca fiind prima comunitate de acest fel din Romania. Asta inseamna ca noi voluntarii vom lupta cot la cot cu personalul medical pentru ca tot mai multi bolnavi diagnosticati cu leucemie sa primeasca o sansa la viata.

Tot pe 11 martie 2014, lansam campania DONEAZA SPERANTA!, o campanie care isi propune sa creasca numarul donatorilor de celule stem. In prezent, la nivel national, suntem aproximativ 10.000 de posibili donatori, insa pentru ca bolnavii de leucemie sa aiba o sansa reala sa supravietuiasca ar trebui sa fim cel putin un milion de oameni implicati si inregistrati in Registrul National al Donatorilor de Celule Stem. Investigatiile medicale la inscrierea in Registru sunt gratuite si sunt suportate din bugetul de stat.

Tocmai de aceea, in Comunitate primesti tot sprijinul, prietenia si consilierea de care ai nevoie. Tot aici gasesti si informatii despre ce inseamna sa fii donator, ce inseamna donarea de celule stem si centrele carora te poti adresa.

Impreuna suntem o FORTA! Impreuna DONAM SPERANTA!

Doneaza speranta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s